Köp Maratonmålet

Den tryckta versionen av Maratonmålet går tyvärr endast att köpa via Vulkans sida eller via Joggshopen men som en efterfrågad tjänst kan jag nu erbjuda alla intresserade att köpa boken som e-bok direkt från mig. Dessutom till ett något lägre pris än det som Vulkan erbjuder.

För att köpa, klicka på Köp-knappen för valt format och genomför den säkra betalningen via Payson där du kan välja att betala med Payson-konto, kort eller banköverföring. När betalningen är genomförd blir jag meddelad om detta och skickar e-boken på valt format till den e-postadress du angivit vid betalningen. E-boken kommer för det mesta inom ett dygn.

Läsare Pris Köp
mobilogo MobiPocket Reader 75:- Köp
getacro60 Adobe Reader 75:- Köp
msreader Microsoft Reader 75:- Köp
eread eReader 75:- Köp

Information om läsarna

MobiPocket Reader är en specialapplikation för att läsa e-böcker. Den försöker imitera känslan man får när man läser en vanlig bok. MobiPocket Reader finns för Windows PC, Blackberry, Windows Mobile (PPC och SmartPhone), Symbian OS och Palm OS. Det finns dessutom andra läsare av MobiPocket-formatet för t.ex. iPhone.

Adobe Reader finns för de allra flesta operativsystem och det finns ofta någon läsare av formatet PDF för mobila enheter.

Microsoft Reader är en applikation för att läsa e-böcker på datorer utrustade med Windows operativsystem. Applikationen finns för stationära Windows PC, Tablet PC och Windows Mobile.

%d bloggare gillar detta: