På äventyr i Alingsås

Igår eftermiddag satte jag mig i bilen och styrde kosan mot Alingsås av alla ställen. Jag skulle dit för att träffa Niklas och Krister från jogg.se. Efter ett par månaders arbete med deras mobilsajt och bara en kortare träff med Niklas här i Göteborg kändes det som att det var på tiden.

En dryg halvtimme efter avfärd var jag framme i Alingsås och hittade efter några minuter ett lämpligt parkeringsgarage och började gå. Det dröjde inte länge förrän jag såg nedanstående skylt bredvid en port och då visste jag att jag hittat rätt.

jogg.se's snygga skylt vid entren

Jag knackade på och blev insläppt och fick se hur de har det och efter någon halvtimme gav jag och Niklas oss ut på ett löppass i det underbara vädret. Ungefär 2 minusgrader och strålande solsken. Som vanligt förundras jag över hur lätt det går att springa utomhus när jag har blivit van att springa på löpband.

En dryg timme senare var vi tillbaka efter 10,5 km i 6-minuterstempo och Krister hade skaffat fram bullar och kaffe. Gott!

Sedan – efter en stunds mycket trevliga och givande samtal – var det dags att bege sig hemåt igen. En mycket trevlig torsdag alltså!

Annonser

One response to this post.

  1. Låter som en trevlig tripp det där. Och att få kaffe och bullar efteråt också 🙂
    Hade jag varit i trakterna hade jag gärna hängt på…

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: