Kroppsbesiktning

Igår eftermiddag var jag hos doktorn på vårdcentralen igen. En riktigt bra doktor fick jag träffa som tog mig på allvar och lyssnade på mig, det är tyvärr inte alla doktorer som är sådana tycker jag.

Han lyssnade på mitt hjärta och mina lungor och tyckte att allt lät bra, men för att vara på den säkra sidan valde han att ta ett gäng prover ändå. Så jag fick lämna blodprover, ta ett EKG och dessutom remitterade han mig till lungröntgen. Så när jag har fått svaren på alla dessa prover känns det som att jag kan vara säker på vilken form kroppen är i. En ”complete check-up” eller vad det heter i de där amerikanska sjukhussåporna. Kroppsbesiktning kallar jag det.

EKG

EKG var som det skulle – skönt att veta – och snabbsänkan var också bra. Återstår bara att få svar på röntgen och på blodproverna då och det ska jag få i början av nästa vecka. Sedan fick jag klara instruktioner om när jag får börja träna igen och det är när jag känner mig helt bra och inte har hostat alls på ett par dagar. Hans gissning var att det skulle ha åtminstone en vecka till.

Det är ganska jobbigt att inte träna. Många tycker att det är jobbigt att träna, och visst är det jobbigt rent fysiskt, det är ju liksom det som är meningen, men jag tycker att det är jobbigt mentalt att avstå från träningen. Jag känner att det kryper i benen och så vidare. Men jag vill bli helt frisk den här gången, så att jag kan träna obehindrat sedan. Så det är bara att bita ihop och ta det. Efter regn kommer solsken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: